Handicappede

Hent stort kort over eventområdet som PDF

Handicapbilletter kan kun købes ved direkte henvendelse til Randers EgnsTeaters billetkontor. Det er muligt at købe særlige handicap-pladser for eksempelvis kørestolebrugere.

Det vil ligeledes være muligt at kunne medbringe 1 ledsager/hjælper gratis til forestillingen - ved dokumentation af behovet. På podiet med handicap-pladser vil det også være muligt for blinde og svagtseende at medbringe sin førerhund - efter behov og ved dokumentation.

Kontakt Randers EgnsTeaters billetkontor for nærmere oplysninger og bestilling af billetter på tlf. 8710 1900 eller e-mail post@randersegnsteater.dk

Billetkontoret har åbent mandag - fredag, kl. 10 - 15. Du finder os på Mariagervej 10, 8900 Randers.  

Parkering

Der er reserverede p-pladser til handicappede på parkeringspladsen ved havnekontoret.

Der skal forvises stamkort fra Dansk Blindesamfund eller parkeringskort fra Invalideorganisationernes Brugerservice for at få adgang.

På Havnen

Der forefindes handicaptoilet på eventområdet.

Der vil være opstillet et podie for handicappede, hvor der kun er adgang med særlig handicapbillet. 

Angående førerhund

På podiet for handicappe vil det være muligt at medbringe førerhund. Vær dog opmærksom på at Watermusic er et show efter mørkets frembrud med mange skiftende lys, blink, billeder, røg og høje brag.  En ledsager (med gratis ledsager-billet) kan derfor være et godt alternativ til førerhunden.