Akkreditering og tilmelding

Medier der ønsker at deltage i pressemødet om Watermusic den 31. august og akkrediteres til selve begivenheden den 2. og 3. september skal tilmelde sig via nedenstående formular.

Anden ansøgningsrunde til presseakkreditering er åben frem til mandag den 28. august kl. 15.

Om presseakkreditering til Watermusic: 

Vær venligst opmærksom på, at det er personlig akkreditering. Medier, der har brug for at have flere medarbejdere akkrediteret, skal således sikre, at hver medarbejder ansøger om akkreditering.

Watermusic foregår på Randers Havn, hvor der er begrænset plads. Af hensyn til opbygningen af faciliteter for pressen, er det derfor nødvendigt, at vi modtager din ansøgning om akkreditering inden for tidsfristen. På grund af pladsforholdene, kan det ikke garanteres, at alle bliver akkrediteret.

Watermusic er en spektakulær forestilling med Oh Land som Havets Dronning, Oliver fra Voice Junior som dronningens søn, mere end 300 korsangere og statister, internationale dansere fra England og internationale mediedesignere fra Spanien. Instruktør er Kevin Finnan. Producent; Randers EgnsTeater.

Watermusic foregår 2. september og 3. september ud over Randers Havn. Havnebassin, kaj og havnens bygninger bliver forestillingens scene. Der vil være et publikum på 6.000 gæster hver aften. Premieren den 2. september overværes af H.K.H. Kronprinsesse Mary. 

PRESSEMØDE:

Der afholdes pressemøde 31. august, kl. 14, med mulighed for at interviewe medvirkende, producer og instruktør. Her vil også blive briefet om presseadgang til selve premieren og kronprinsessens besøg.

Watermusic - presseakkreditering

OBS: På pressemødet vil akkrediterede medier blive informeret yderligere om presseforholdene ved premieren den 2. september.Pressen får særligt indrettede pressepools. Se deres placering på nedenstående kort.


Kort over området:

Forestillingen bliver afviklet i "det øverste havnebassin".

For yderligere oplysninger:

Pressekontakt

Pressefotos