Presseakkreditering

For at få din presseakkreditering til Watermusic skal du bruge nedenstående formular. Du skal ansøge om akkreditering senest tirsdag den 4. juli.

Watermusic - presseakkrediteringOm presseakkreditering til Watermusic: 

Vær venligst opmærksom på, at det er personlig akkreditering. Medier, der har brug for at have flere medarbejdere akkrediteret, skal således sikre, at hver medarbejder ansøger om akkreditering.

Watermusic foregår på Randers Havn, hvor der er begrænset plads. Af hensyn til opbygningen af faciliteter for pressen, er det derfor nødvendigt, at vi modtager din ansøgning om akkreditering inden for tidsfristen. På grund af pladsforholdene, kan det ikke garanteres, at alle bliver akkrediteret.

Watermusic er en spektakulær forestilling med Oh Land som Havets Dronning, Oliver fra Voice Junior som dronningens søn, mere end 300 korsangere og statister, internationale dansere fra England og internationale mediedesignere fra Spanien. Instruktør er Kevin Finnan. Producent Randers EgnsTeater.

Watermusic foregår 2. september og 3. september ud over Randers Havn. Havnebassin, kaj og havnens bygninger bliver forestillingens scene. Der vil være et publikum på 6.000 gæster hver aften. 

For yderligere oplysninger, kontakt pressekoordinator, Kenneth Lemvig Sørensen, mobil: 4012 5708, e-mail: kls@randers.dk