Oliver med i Watermusic

Sidste års vinder af Voice Junior, den nu 13-årige østjyde, Oliver Arndt de Thurah skal arbejde samme med sin tidligere mentor Oh Land i den magiske 2017-forestilling Watermusic.

En drømmende og magisk forestilling kræver naturligvis et drømmende blik. Oliver ser frem til at blive en del af Watermusic.

04. maj 2017 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Mens nye medvirkende i TV 2 programmet Voice Junior søger om at deltage i efterårets sæson, har vinderen fra 2016 indgået en aftale med Randers EgnsTeater om at deltage i Watermusic, en af de største begivenheder under Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Musikken til Watermusic bliver komponeret af Oh Land, der i forestillingen også spiller rollen som Havets Dronning. Oliver får således fornøjelsen af igen at arbejde sammen med sin tidligere Voice Junior-mentor.

I rollen som dronningens søn skal Oliver blandt andet synge en duet med Oh Land, når Watermusic bliver opført for publikum på Randers Havn den 2. og 3. september. Beslutningen om at hyre det 13-årige sang- og skuespillertalent er taget i fællesskab mellem Oh land og den britiske instruktør, Kevin Finnan, der er kunstnerisk leder på Watermusic.

”Da jeg delte min begejstring for Oliver, foreslog Kevin straks, at han skulle tildeles en rolle i Watermusic. Jeg tænkte; yes, endnu en mulighed for at synge med Oliver. Han er nemlig ikke bare et super dygtigt ungt talent, han er også et dejligt menneske, man har lyst til tilbringe sin tid med,” fortæller Nanna Øland Fabricius med kunstnernavnet Oh Land.

I Voice Junior-finalen sang Oliver en duet med sin mentor i nummeret ”Love You Better", som også er skrevet af Oh Land. Nanna Øland Fabricius arbejder nu på at skrive en dansk tekst til nummeret og tilpasse det til handlingen i Watermusic.

”På den måde skaber jeg en helt særlig plads til Oliver,” fortæller hun.

Watermusic bliver opført to gange den 2. og 3. september på Randers Havn. 300 korsangere og 100 statister medvirker i den internationale opsætning som ledes af Kevin Finnan. Der deltager internationale dansere fra Motionhouse i England og spanske Logela leverer animationer over vandet i havnen, hvor både, bygninger og dansere sætter rammen om kærligheden mellem vandet og landet. Der forventes omkring 12.000 tilskuere, til forestillingen som produceres af Randers EgnsTeater. Dermed er det den hidtil største opsætning, Oliver har deltaget i. Tidligere har han udover erfaringen fra Voice Junior spillet med i et flere forestillinger på Aarhus Teater.

”Jeg glæder mig først og fremmest til at arbejde sammen med Oh Land igen. Og så glæder jeg mig til at se det hele sat sammen ved forestillingen i september. Jeg kan helt ærligt faktisk endnu ikke få de mange elementer til at passe sammen inde i mit hoved. Derfor ser jeg nu frem til prøverne, og jeg glæder mig meget til at tage fat på opgaven,” siger Oliver Arndt de Thurah

Teaterleder Peter Westphael fra Randers Egnsteater er meget glad for, at aftalen med Oliver er faldet på plads.

”Han har et stort talent inden for både skuespil og sang. Det bliver helt sikkert en fornøjelse at opleve ham i et nyt og gentænkt samarbejde med Oh Land og resten af holdet. Det bliver magisk,” lover Peter Westphael.