Tjen en fribillet til Watermusic

Hjælp rethinkIMPACTS 2017 med at blive klogere på publikums oplevelse af forestillingen. Europæisk Kulturhovedstad Aarhus2017 søger 7-8 frivillige dataindsamlere per aften den 2. og 3. september til en publikumsundersøgelse. Det foregår i tidsrummet 19.30 - 22.00, herefter kan du som frivillig dataindsamler gratis se selve forestillingen.

28. august 2017 - Oprettet af Kenneth Sørensen

rethinkIMPACTS 2017 (Aarhus Universitet) gennemfører som et led den samlede evaluering af Europæisk Kulturhovedstad – Aarhus 2017 en række undersøgelser af, hvordan forskellige Aarhus 2017-events opleves af publikum. I den forbindelse har vi brug for frivillige dataindsamlere til Watermusic.

Som frivillig dataindsamler skal du henvende dig til publikum og invitere dem til at deltage i et kort spørgeskemaundersøgelse om deres oplevelse af eventen – de skal ikke svare på stedet, så et telefonnummer eller en e-mailadresse er alt, hvad vi behøver. Dette indtastes på en iPad.

Opgaven passer godt til dig, der er imødekommende af sind og har mod på at henvende dig til fremmede mennesker – primært på dansk, men det gør heller ikke noget, hvis du ikke – om nødvendigt – er bange for at slå over i gebrokken engelsk...

Tilmeld ved at sende en mail på: j.langdal.andersen@cc.au.dk