Watermusic-fotos på hospitalet

Besøgende i Blodprøvetagningen på Regionshospitalet Randers kan fremover opleve eller genopleve noget af stemningen fra Watermusic - den stort anlagte kulturhovedstads-event på Havnen i Randers i 2017.

Fotograf Søren Pagter har foreviget Watermusic, og nu kan det ses på Regionshospitalet Randers

28. april 2018 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Vægge i og udenfor Blodprøvetagningens venteværelse er blevet prydet med fire store fotos fra showet.  

De store billeder skal bidrage med en stemning af liv, kulør og glæde på gangen og i venteværelset. Og forhåbentlig kan de også vække gode minder hos både deltagere og tilskuere, som var en del af det storslåede show. 

For hospitalsdirektør, Jonas Dahl, giver det god mening at finde sammen med en lokal samarbejdspartner som Randers EgnsTeater om udsmykningen på hospitalet.

”Det glæder os, at vi kan samarbejde med Randers EgnsTeater om at dele minder fra showet her på hospitalet. Vi håber, billederne bidrager til en god oplevelse hos vores patienter og personale,” siger Jonas Dahl. 

Også leder af Randers EgnsTeater, Peter Westphael, er glad for samarbejdet:

”Det er spændende at se Watermusic-universet i nye rammer. Watermusic bliver ved med at have et liv på forskellige måder, og det er jeg selvfølgelig rigtig glad for. Nu håber jeg, at både personalet og de besøgende på hospitalet vil synes, at det er et positivt indslag, siger Peter Westphael.

De fire billeder fra Watermusic kan opleves i gangen og i venteværelset ved indgang E på Regionshospitalet Randers i den almindelige åbningstid.