Watermusic på Randers Havn giver trafikomlægninger

I forbindelse med den store kulturby-forestilling Watermusic fra Randers EgnsTeater bliver trafikken omkring havnen i Randers omlagt i dagene 1. -3. september.

24. august 2017 - Oprettet af Kenneth Sørensen

I tidsrummet kl. 18-24 de tre dage, bliver Havnegade spærret i begge retninger på strækningen mellem Randersbro og Toldbodgade. Man kan i dette tidsrum ikke køre til Storegade, parkeringspladserne ved Trangstræde og Østergrave. Bustrafikken afvikles normalt, og uden ændringer.

Bilister fra Århusvej/Randersbro skal i forbindelse med trafikomlægningen være opmærksom på at det ikke er muligt at svinge til højre ad Havnegade, og bilister der kommer ad Tørvebryggen kan ikke fortsætte lige ud.

Trafikomlægningen sker af hensyn til afviklingen af Watermusic på Randers Havn og den store menneskemængde denne event vil tiltrække de tre aftener. Fredag aften har forestillingen generalprøve imens premieren på Watermusic finder sted om lørdagen.  Mere end 12.000 tilskuere vil overvære forestillingen i løbet af de tre dage.

Find yderligere oplysninger 

Sejlads med både

Af hensyn til forestillingens afvikling vil Marinehjemmeværket afvise uvedkommende både ved bassinindgangen mellem kl. 18 og 24 de tre dage forestillingen spiller.